Aktuellt

15-02-2023

Ny VD

Malin Ahlgren, vd och grundare av Leda Snyggt, lämnar sin VD-post för bolaget till Tobias Soläng från 15 februari 2023.

Tobias Soläng går in som vd. Han har sedan 2017 haft rollen som styrelseordförande i Leda Snyggt samt konsult i flertal större projekt åt Leda Snyggts kunder.

– Att grunda företaget för 17 år sedan och att under de senaste sju år leda det här bolaget från en anställd till 22 har varit en otrolig resa. Jag är tacksam för att organiskt byggt Leda Snyggt tillsammans med Tobias och övriga medarbetare. Den senaste tiden har vi funderat på vad som är rätt för bolaget på lång sikt och vart våra styrkor finns. Där är kundfokus, visioner och entreprenörskap min stora passion och för Tobias är det operativa arbetet kring utveckling och balans hos medarbetare.

Jag ser jag fram emot att fortsätta leda snyggt genom styrelsearbete och med extra fokus på att fortsätta bygga varumärket Leda Snyggt och försäljning, säger Malin Ahlgren. Jag är otroligt stolt och glad över Leda Snyggt och lämnar med varm hand över VD-skapet till Tobias som liksom mig har ett passionerat hjärta för bolaget och dess medarbetare.

-Det ska bli roligt och utvecklande att tillsammans med medarbetarna på Leda Snyggt vidareutveckla bolaget. Jag ser fram emot att ta mig an rollen och bidra med mina erfarenheter, säger Leda Snyggt’s tillträdande VD Tobias Soläng. Jag vill även tacka vår avgående VD Malin Ahlgren, för ett fint arbete med att utveckla bolaget till vad det har blivit idag under de senaste 17 åren.